Viessmann KWT

Aciklama:

Viessmann-KWT teknik know-how, esnek imalat tekniği ve uzun yıllara dayanan bilgi birikimi sayesinde yükske kapasiteli ısı pompası üretimi gerçekleştirmektedir. Viessmann-KWT müşteriden gelen talepler doğrultusunda 30 yılı aşan tecrübesi ile çözüm üretmektedir.

Her zaman en doğru çözüm

KWT her türlü ihtiyaca ve kullanıma uygun ısı pompası sistemleri imal etmektdir: Toprak, su veya hava kaynaklı. Böylece her türlü enerji kaynağından faydalanma imkanı ile farklı gidiş suyu sıcaklık talepleri ve hedef COP değerleri esas alınarak özel imalat gerçekleşir. 1500 kW'dan daha yüksek kapasite taleplerinde ısı pompaları kaskad olarak çalıştırılabilmektedir.

Hibrit sistemler

Bunun yanında hibrit sistemler de kurmak mümkündür. Isı pompası belirli bir kapasite ihtiyacını tek başına karşılar. Pik yüklerde ikinci bir ısı üreticisi (örn. yoğuşmalı kazan) otomatik olarak devreye girer. Viessmann gerek kazan gerekse ısı pompasında zengin ürün programı sayesinde en uygun çözümleri sunabilmektedir.

KWT ısı pompaları ayrıca istenilen ölçülerde imal edilmektedir.Bu da giriş şartları zor ve kullanım alanı sınırlı olan mekanlarda avantaj sağlayabilmektedir. KWT'de kullanılan bütün malzemeler ve prosesler sertifikalıdır ve firma 1996 yılından beri ISO 9001 kalite belgesine sahiptir.

Akıllı kontrol sistemleri

Modern ısıtma sistemlerinde bina otomasyonuna entegrasyon talep edilmektedir. KWT kontrol sistemleri kullanıcıya çok sayıda fonksiyon sunmaktadır ve bina otomasyonuna entegre edilebilmektedir. PLC kontrol sistemleri fabrikada müşteri taleplerine göre üretilir.

Doğadan enerji kazanımı

Isı pompası ile çevreden ısı kazanımı farklı enerji kaynaklarından olabilmektedir. Bunlar başlıca, yeraltı suyu; toprak (sondaj), nehir suyu veya deniz suyu; dış hava veya endüstriyel tesislerde atık su ve diğer atık ısılar olabilir.

Her ısı kaynağından her yerde faydalanmak mümkün olmayabilir. Bu yüzden karar verilmeden önce yerel makamlara danışılmalıdır ve teknik olarak uygulanabilirliği KWT ile belirlenmelidir.


Bu urun için aşağıdaki siparis formunu doldurabilirsiniz.. Ekibimiz en geç 8 saat içerisinde size dönüs yapacaktir..


Ürün : Viessmann KWT
*
*
*